Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 16:22 - Смесители за баня
Автор: banyaonline Категория: Други   
Прочетен: 663 Коментари: 0 Гласове:
0



Банята е важна част от нашето жилище и заслужава също толкова внимание и хубав дизайн, като и останалите помещения.

 Много важна част от един интериор на банята е смесителят на душа или на мивката, най-вече, защото го използваме по многократно всеки ден.

 Смесителите са няколко вида- с една ръкохвата, с две ръкохватки и така наречените смесители джойстик.

 Наи- често се използват смесителите с една ръкохватка, тъй като са много по- лесни за употреба, хигиенични и икономични са и имат много по- дълъг живот от останалите.

 Смесителите с две ръкохватки се използват повече за мивките в баните, за душовете или за ваните. Някои от тях са комбинирани- стават едновременно и за душ и за вана. Ръкохватките им са метални или пластмасови кръстообразни. Тези смесители също са много удобни и изключително практични. 

 Независимо обаче за какъв смесител става въпрос, дали за мивката, душа или ваната, задължително той трябва да е с красив и интересен дизайн. По този начин ще можем да придадем по- естетическа стойност на нашата баня и една по- релаксираща атмосфера.

 Когато правим ремонт на банята, добре е да помислим за всеки един малък и важен детайл, за да постигнем изцяло завършен вид. Ако се акцентираме върху някой модерен и с интересен дизайн смесител за баня, ще впечатлим всеки, който влезе в нея.

Най- актуалните предлоimageжения са съчетани с иновативен дизайн, функционалност и много естетика. Почти всички смесители за баня са оборудвани с функция за пестене на вода, като те могат да се изключват и включват автоматично. Има и такива, които са с инфрачервена електроника и са абсолютен хит в най- новото обзавеждане на банята.

Съвременните и модерни дизайни на смесители за баня се различават с много изчистените си и красиви линии, интересни плавни кривини и голяма креативност. Заради всичко това те са се превърнали във важна част от банята.




Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: banyaonline
Категория: Други
Прочетен: 7180
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930